Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Centurionbaan in Soesterberg 3769 AV

Centurionbaan

3769 AV Soesterberg
Koopprijs € 99.750,- v.o.n. Beschikbaar

Omschrijving

In 2018/2019 wordt gestart met de realisatie van een nieuw project op het bedrijventerrein gelegen aan de CENTURIONBAAN te SOESTERBERG, van het inmiddels succesvolle beproefde concept van High Executive bedrijfsverzamelgebouwen, uitstekend gelegen nabij de A28.

Dit project gaat bestaan uit ca. 16 bedrijfsunits met een begane grond maatvoering van circa 80 tot 130 m2 verdeeld over 2

...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 72 m² In units vanaf 36 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

In 2018/2019 wordt gestart met de realisatie van een nieuw project op het bedrijventerrein gelegen aan de CENTURIONBAAN te SOESTERBERG, van het inmiddels succesvolle beproefde concept van High Executive bedrijfsverzamelgebouwen, uitstekend gelegen nabij de A28.

Dit project gaat bestaan uit ca. 16 bedrijfsunits met een begane grond maatvoering van circa 80 tot 130 m2 verdeeld over 2 vloeren.

De hoogte van het gebouw is ca. 7 meter. Ook zijn de bedrijfsunits onderling te koppelen, zodat u de benodigde ruimte geheel naar eigen wens kan samenstellen.

 

De prijzen zijn onder voorbehoud vastgesteld op € 99.750,- voor een bedrijfsunit van bruto ca. 80 m2 verdeeld over 2 vloeren.

De prijzen zijn onder voorbehoud vastgesteld op € 125.000,- voor een bedrijfsunit van bruto ca. 100 m2 verdeeld over 2 vloeren.

De prijzen zijn onder voorbehoud vastgesteld op € 150.000,- voor een bedrijfsunit van bruto ca. 120 m2 verdeeld over 2 vloeren.


Alle prijzen ex BTW en Vrij op Naam.
Overige maatvoeringen in overleg mogelijk.

 

De High Executive bedrijfsverzamelgebouwen voldoen aan de nieuwste normen van het bouwbesluit, waardoor aan alle gemeentelijke eisen ruimschoots wordt voldaan. Mede hierdoor leent het ontwerp van dit gebouw zich meer dan uitstekend voor o.a. kantoorfuncties/ opslag functies/ fabricage - functies etc. Detailhandel is niet toegestaan.

Koopt u het pand bedrijfsmatig, dan heeft u recht op investeringsaftrek waardoor u een aanzienlijk bedrag aan belasting kunt besparen. Overleg met uw boekhouder.


De meerwaarde van dit beproefde concept bestaat uit de volgende onderdelen:

1. Dit project is ontworpen door tekenbureau Team 2.

2. De ruime parkeergelegenheid op het terrein aan de langszijde van het gebouw. Hierdoor hoeft u uw auto niet in uw unit te parkeren om de buurman langs te laten.

3. Ook kunt u uw auto voor uw unit parkeren, dit in tegenstelling met andere projecten waarbij u vaak uw auto aan de zijkant van het gebouw moet parkeren en vervolgens met uw spullen een heel eind moet gaan lopen in weer en wind.

4. De hoogte van de sectionaaldeur van 3,20 meter waardoor u met een caravan/camper of boot op trailer naar binnen kunt rijden.

5. De uitstekende isolatie en de onderhoudsvrije materiaalkeuze.

6. De keuze van zeer dikke (ca. 23 cm) kalkzandsteen scheidingswanden. Kalkzandsteen ziet er na jaren gebruik nog uitstekend uit en u kunt er stellingen etc. eenvoudig aan bevestigen.

7. Het betonnen dak, zodat u er later eenvoudig zonnepanelen of Airco's op kunt plaatsen

8. De kruipruimte onder de begane grondvloer, zodat u later zonder veel hak- en breekwerk nog aanpassingen kunt uitvoeren aan de installatie.

Let erop dat u zelf bij de gemeente toetst of uw bedrijfsactiviteiten in overeenstemming zijn met het vigerende bestemmingsplan voor dit bedrijfsverzamelgebouw.

Alle tekeningen en artist impressions op deze website zijn onder voorbehoud goedkeuring gemeente. Er kunnen dus geen rechten aan worden ontleend.

 

TOTDAT DE BOUWVERGUNNING IS VERLEEND KUNNEN DE TEKENINGEN WIJZIGEN.

Spelregels bij optieverlening: Er kan door de belangstellende een optie worden genomen welke geheel vrijblijvend is voor beide partijen.
De projectontwikkelaar gaat aan de hand van de opties het gebouw indelen waardoor bouwnummers kunnen wijzigen.
Ook kan het gebeuren dat er meer opties zijn dan units, waardoor niet alle opties kunnen worden gehonoreerd. Er kunnen dus geen rechten worden ontleend aan een optie.
Een optie is pas geldig zodra de getekende overeenkomst bij de ontwikkelaar is aangeleverd per mail.

Overdracht Status Beschikbaar Koopprijs € 99.750,- vrij op naam Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting Q2/Q3 2019 na verkoop 70% BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Nieuwbouw Bouwjaar 2019 Bouwjaar toelichting start na 70% voorverkoop Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 72 m² Vloerbelasting 1500 kg/m² Vrije hoogte 700 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 36 m² Oppervlakte kantoorruimte 36 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 36 m² Locatie toelichting Bedrijventerrein Richelleweg ligt heel centraal in het hart van het land tussen Amersfoort en Utrecht. Het terrein is direct gelegen aan de afslag Soesterberg (4) van de autosnelweg A28 op maximaal 25 km tot alle belangrijke autosnelwegen van Nederland: de A27,  A12, A1 en A2.
Goed bereikbaar met het OV. Op loopafstand ligt het P+R-terrein Soesterberg bij de afslag Soesterberg van de A28. Hier stoppen de streekspits-snelbuslijnen: 276, 296 en 299 van Amersfoort en Leusden naar Utrecht (Rijnsweerd Noord).
De locatie is bereikbaar en toegankelijk voor vrachtwagens langer dan 18 meter (LZV).
Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer
BTW belast
Ja
Oppervlakte
36 m²
In units vanaf
36 m²
Vrije hoogte
700 cm
Vloerbelasting
1500 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
36 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Te openen ramen
BTW belast
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.