Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Centurionbaan Unit 15 in Soesterberg 3769 AV

Centurionbaan Unit 15

3769 AV Soesterberg
Koopprijs € 151.000,- v.o.n. Beschikbaar

Omschrijving

Een hoogwaardig en duurzaam bedrijfsverzamelgebouw, bestaande uit 16 zelfstandige bedrijfsunits en een kantoor in twee lagen aan de voorzijde op “Bedrijventerrein Richelleweg” gelegen op een zichtlocatie bij de afslag van de A28 te Soesterberg.
 
Dit project gaat bestaan uit ca. 16 bedrijfsunits met een maatvoering van circa 120 m2 (BVO) verdeeld over 2 vloeren....
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 120 m² In units vanaf 60 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Een hoogwaardig en duurzaam bedrijfsverzamelgebouw, bestaande uit 16 zelfstandige bedrijfsunits en een kantoor in twee lagen aan de voorzijde op “Bedrijventerrein Richelleweg” gelegen op een zichtlocatie bij de afslag van de A28 te Soesterberg.
 
Dit project gaat bestaan uit ca. 16 bedrijfsunits met een maatvoering van circa 120 m2 (BVO) verdeeld over 2 vloeren. Afwijkende maten zijn in overleg mogelijk en ook zijn de bedrijfsunits onderling te koppelen, zodat u de benodigde ruimte geheel naar eigen wens kunt samenstellen.
De frontbreedte van alle units bedraagt ruim 5,3 meter en de hoogte van het gebouw is ca. 7,50 meter.  
Alle bedrijfsunits worden standaard opgeleverd met voldoende parkeerplaatsen.
 
Dit hoogwaardige en duurzame bedrijfsverzamelgebouw voldoet aan de nieuwste normen van het bouwbesluit, waardoor aan alle gemeentelijke eisen ruimschoots wordt voldaan.
Mede hierdoor leent het ontwerp van dit gebouw zich voor o.a. opslag-, fabricage- alsmede kantoorfuncties. Detailhandel is niet toegestaan.
 
Let erop dat u zelf bij de gemeente toetst of uw bedrijfsactiviteiten in overeenstemming zijn met het vigerende bestemmingsplan voor dit bedrijfsverzamelgebouw.
 
Het betreft units welke geschikt zijn voor lichte industrie. (kantoorfunctie apart aanvragen).
De units zullen hoogwaardig worden geïsoleerd, waardoor een kantoorfunctie ook mogelijk is zonder enig extra werk of na-isolatie.
Uitgebreide technische specificaties zijn op aanvraag verkrijgbaar.
 
 
Opleveringsniveau
- Geïsoleerde gevlinderde betonvloer met 1.500 kg/m2
- Vurenhouten trap naar verdiepingsvloer
- Verdiepingsvloer opbouw: stalen verzinkte vloerliggers met daarop houten vloerpanelen
- Elektrisch bedienbare overheaddeuren. Afm. 4500 x 3500 mm (2st)
- Loopdeuren
- Scheidingswanden: gasbeton elementen 140 mm dik
- Meterkastplaat met straalbuizen
- Het dak is geschikt gemaakt om zonnepanelen te dragen
- Inclusief: binnenriolering, afgedopt t.b.v. pantry en toilet
- Exclusief: afbouw, installaties, tussenmeter of nutsaansluitingen.
 
 
Zonnepanelen
Het dak van het complex, incl. zonnepanelen zullen zoals nu voorzien zijn zullen in beheer worden genomen door BMU Groep en partners. De zonnepanelen zullen energie gaan leveren ten behoeve van de stroomvoorziening. Deze stroomvoorziening zal centraal geschieden en worden aangesloten op het elektriciteitsnetwerk. Vervolgens zal middels een tussenmeter aan iedere individuele unit geleverd worden.
Het eventuele overschot zal terug geleverd worden aan het net, terwijl een evt. tekort zal worden geleverd worden door het net. Het elektriciteitsverbruik zal per unit middels een voorschot in de servicekosten berekend worden en uiteindelijk periodiek verrekend worden naar het daadwerkelijk verbruik.
 
 
Het complex zal in appartementsrechten worden opgesplitst, waardoor de individuele units onderdeel zullen zijn van een Vereniging van Eigenaren (VvE).
Een Huishoudelijk Regelement zal hierbij van toepassing zijn.
De maandelijkse bijdrage voor de VvE is momenteel nog niet helemaal bekend maar hierin zullen o.a. de onderhoudskosten van het buitenterrein worden opgenomen.
 
Kenmerken
- Ruime parkeergelegenheid op het terrein aan de langszijde van het gebouw.
- De hoogte van de sectionaaldeur van ca. 3,25 meter waardoor u met een caravan/camper of boot op trailer naar binnen kunt rijden;
- Uitstekend geïsoleerd en onderhoudsvrije materiaaltoepassing;
- Solide unit-scheidende wanden, uitgevoerd in ca. 14 cm dik gasbeton.
- Sandwich dakplaten, geschikt voor zonnepanelen.
 
 
 
Alle tekeningen en artist impressions zijn onder voorbehoud goedkeuring gemeente en BMU Groep. Hieraan kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.
Totdat de definitieve omgevingsvergunning is verleend, kunnen de tekeningen nog wijzigen.
 
Spelregels bij optieverlening: Er kan door de belangstellende een optie worden genomen welke voor beide partijen geheel vrijblijvend is.
De projectontwikkelaar zal aan de hand van de verleende opties het gebouw gaan indelen, waardoor (onder voorbehoud toegekende) bouwnummers eventueel kunnen wijzigen.
Ook kan het gebeuren dat er meer opties zijn dan units, waardoor niet alle opties kunnen worden gehonoreerd. Er kunnen derhalve geen rechten worden ontleend aan een optie.
Een optie is pas geldig zodra de getekende overeenkomst bij de ontwikkelaar is aangeleverd.
 
 
 
Overdracht Status Beschikbaar Koopprijs € 151.000,- vrij op naam Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Nieuwbouw Bouwjaar 2020 In aanbouw Ja Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 120 m² Vloerbelasting 1500 kg/m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 60 m² Locatie toelichting Bedrijventerrein Richelleweg ligt heel centraal in het hart van het land tussen Amersfoort en Utrecht. Het terrein is direct gelegen aan de afslag Soesterberg (4) van de autosnelweg A28 op maximaal 25 km tot alle belangrijke autosnelwegen van Nederland: de A27,  A12, A1 en A2.
Goed bereikbaar met het OV. Op loopafstand ligt het P+R-terrein Soesterberg bij de afslag Soesterberg van de A28. Hier stoppen de streekspits-snelbuslijnen: 276, 296 en 299 van Amersfoort en Leusden naar Utrecht (Rijnsweerd Noord).
De locatie is bereikbaar en toegankelijk voor vrachtwagens langer dan 18 meter (LZV).
Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer
BTW belast
Ja
Oppervlakte
120 m²
In units vanaf
60 m²
Vloerbelasting
1500 kg/m²

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.